TTouch: Hjælpen til nervøse og anspændte heste er lige ved hånden

Træning af og ridning på heste eller ponyer, der er nervøse eller stressede, er svært – faktisk ofte umuligt. Deres indlæring fungerer ikke og fokus er et andet sted end hos dig. I yderste konsekvens kan farlige situationer opstå.

Jeg møder rigtigt mange af de ovennævnte heste og ponyer. Dem, der bliver bange for ”alt”. Dem, der ikke kan stå alene på staldgangen. Dem, der konstant er i alarmberedskab.

Når jeg møder dem, så møder jeg ofte også hesteejere, som har svært ved at håndtere deres 4-benede venner – og som er i tvivl om, hvordan de skal komme videre. Her anbefaler jeg ofte Tellington TTouch®, da det er en metode, som er ret nem at gå til. Man kan faktisk nå rigtig langt ved selv-studie.

Læs mere i min artikel hos Malgré Tout:

https://www.malgretout.dk/ttouch-hjaelpen-til-nervoese-og-anspaendte-heste-er-lige-ved-haanden/

Foto: Shutterstock