HorseMama Bodywork

HorseMama Bodywork er traditionel hestemassage kombineret med et række andre gavnlige teknikker. Din hest får en holistisk behandling, som udover den traditionelle massage inkluderer triggerpoint behandling, afspænding af bindevæv, myofascial behandling og afbalancering af kroppens energi. Laserterapi tilbydes også. Der er fokus på hele ekvipagen: hestens sind, krop og sjæl og på din balance og påvirkning af hesten. Din hest bliver behandlet med ro, respekt og indføling af dyrlæge-eksamineret hestemassør og medlem af Dansk Hestemassørforening.

Hvorfor hestemassage og afspænding

Hesten har omkring 700 muskler og et sirligt ”netværk” af bindevæv/fascier. Uanset race, disciplin og niveau, så er der mange muligheder for, at hesten får spændinger.

Vi har inviteret hesten ind i vores verden og skylder dem, at gøre alt for at de trives her.

Nogle af de gavnlige effekter af hestemassage:

  • kan bidrage til at forbedre blodcirkulation
  • muskler og sener bliver mere elastiske
  • kan være med til at forebygge dannelsen af arvæv
  • giver forøget velvære
  • kan forebygge skader
  • øger præstationsevne
  • sænker blodtrykket og dæmper stress
  • er et godt supplement til genoptræning
  • er et godt supplement til andre behandlinger, fx kiropraktik
  • ved regelmæssige behandlinger kan spændinger og små-problemer opdages tidligt

Husk: Behandlingerne kan ikke kan erstatte dyrlægens arbejde og er ikke et quick fix.

Om mine behandlinger

HorseMama hestemassage på hele SjællandJeg bruger flere teknikker i mine behandlinger. Jeg arbejder jeg med at afspænde bindevæv og muskulatur. Jeg tjekker og behandler de såkaldte triggerpoints, som er en slags “sladrehanke” om hvad der foregår i hestens krop, og jeg tjekker og behandler fascier. Derudover bruger jeg healing-teknikker. Alt sammen med det formål at løsne spændinger, og derigennem opnå både velvære og bedre præstation.

I behandlingerne arbejder jeg med både dybdegående massage og sportsmassage, og gør brug af min omfattende viden om og erfaring med hesteforståelse og -kommunikation, hvilket fortæller mig om hestens tilstand både fysisk og mentalt. Du får feedback efter hver behandling inkl. anbefalinger til strækøvelser og træning.

Behandlingerne

giver din hest velvære i både krop og sind

fremmer din hests præstationsevne

giver dig værdifuld information om, hvordan din hest har det fysisk og mentalt

Laserterapi – som supplement eller selvstændig behandling

Laserterapi til hesteLaserterapi er koncentreret energi, som hjælper kroppens naturlige heling. Helingsprocessen forstærkes og immunforsvaret styrkes.

Jeg bruger dels laser som supplement ifm mine normale hestemassage behandlinger og tilbyder også rene laserbehandlinger, som opfølgning efter en hestemassage behandling eller efter aftale med dyrlæge ved behandling af fx seneskader.

Jeg anvender professionelt laserudstyr fra PowerMedic.

Få mere at vide om laserterapi i mit blogindlæg her.

Book behandling

HorseMama hestemassage på hele SjællandEn behandling varer typisk 1-1,5 time afhængig af, hvad jeg finder og af hestens/ponyens/æslets behov og reaktioner. Nogle gange kan den tage kortere tid og en sjælden gang imellem lidt længere. Behandlingen foregår ALTID på hestens præmisser, så når den ikke rummer mere, så stopper vi.

Efter behandlingen får du en feedback fra mig og journal fremsendes hvis du ønsker det.

Se priserne her

Praktisk information:
HorseMama Hestemassage

Medlem af:

Dansk Hestemassørforening