HorseMama Reiki Healing

Få bedre fysisk, mental og følelsesmæssig balance med HorseMama Reiki Healing.

Når jeg giver heste massage og afspænding i mine massage behandlinger, har jeg oplevet, at nogle heste har svært ved at være i og mærke deres egne kroppe, og nogle har det også svært med berøring. For også at kunne hjælpe disse heste har jeg uddannet mig til Reiki healer.


“Reiki hjælper din hest til at komme i balance

– fysisk, mentalt og følelsesmæssigt”


Hvad er Reiki?
Reiki er en form for healing, hvor jeg bruger mine hænder til at overføre energi til hesten. Det forbedrer dens eget energiflow og balance. Dette kan jeg gøre både med hænderne liggende på den eller uden at røre den, så de heste, der har svært ved berøring, kan også hjælpes.

Reiki adskiller sig fra andre berøringsterapier ved, at der ikke er noget tryk, massage eller manipulation involveret.

Reiki blev udviklet i Japan af Mikao Usui i begyndelsen af 1900-tallet. Ordet reiki stammer fra de japanske ord rei, der betyder “universel”, og ki, som refererer til den vitale livskraft-energi, der strømmer gennem alt levende. Reiki er i dag anerkendt over hele verden, og forskning viser, at Reiki healing har en positiv effekt*.


“Reiki er specielt godt til de heste, der er stressede, dem der har svært ved at være i egen krop og dem, der har svært ved afspænding, hvor behandler har hænderne direkte på hestens krop”

 

Effekten af Reiki healing

Reiki healing fremmer afslapning, reducerer stress og kan lindre en række symptomer. Den kan f.eks.:

  • lindre smerter og spændinger
  • skabe en afslappet, meditativ tilstand, som blandt andet er godt for at skabe en sund balance for immunsystemet
  • fremme heling af væv og knogler efter skade eller operation
  • fremme naturlig selvhelbredelse
  • støtte velvære for heste, der er i traditionelle medicinske behandlinger eller står stille pga. skade

Undersøgelser af mennesker, der har modtaget Reiki healing viser, at Reiki healing kan skabe en følelse af ro, tryghed og velvære.

Reiki healing er specielt godt for heste, der:

  • stresser meget op
  • har svært ved at være i egen krop
  • har svært ved afspænding, hvor behandler har hænderne direkte på hesten


Hvordan føles reiki?

For mennesker gælder, at energien kan mærkes i form af fornemmelser som varme, prikken eller pulsering på de områder, hvor jeg har mine hænder. Det er dog ikke alle, der mærker dette. Det er normalt, at man føler sig afslappet og rolig under healingen, og mange heste står og halvsover imens.


Kan reiki erstatte andre behandlinger?

Nej. Reiki healing kan ikke bruges som en erstatning for konsultation af dyrlæge, kiropraktor, fysioterapeut m.fl. Men Reiki healing er en genial måde at supplere andre behandlinger på, da det skaber balance i kroppen og den mentale tilstand, så hesten bliver mere modtagelig for andre behandlinger.

Reiki energi giver altid velvære, så selvom hesten ikke har et specifikt problem, vil den blive styrket i krop og sind og opleve velvære.


Hvor lang tid tager en healing og hvor mange er nødvendige?

En healing tager typisk 60 minutter og det vil normalt være godt at give 3-4 healinger med 2-4 ugers mellemrum mellem hver. Du kan med fordel booke forløb – se under priser.


Hvor og hvordan foregår det?

Jeg tilbyder Reiki healing der hvor hesten står (Sjælland). Det er mest hensigtsmæssigt hvis vi kan stå et roligt sted, hvor der ikke kommer en masse mennesker og heste forbi under healingen.
Jeg aflæser hesten fysisk, mentalt og følelsesmæssigt, og healer samt afbalancerer de områder, der har brug for det. Du får feedback om det, jeg finder undervejs eller bagefter.


Hvad koster det?

Se priserne her.


Hvad med healing af andre dyr – og mennesker?

Hvis du ønsker healing af andre dyr eller dig selv, så skriv det, når du booker. Reiki energien er universel og kan bruges til alle.

* Der findes meget forskning, der viser de positive effekter af Reiki Healing. Nogle eksempler kan du finde her:

THE EFFICACY OF REIKI HANDS-ON HEALING: IMPROVEMENTS IN SPLEEN AND NERVOUS SYSTEM FUNCTION AS QUANTIFIED BY ELECTRO-DERMAL SCREENING:

http://secourong.com/wp-content/uploads/2016/03/brewitt-the-efficacy-of-reiki…-improvements-in-spleen-and-nervous-system-function…by-electrodermal-screening.pdf

REIKI IS BETTER THAN PLACEBO AND HAS BROAD POTENTIAL AS A COMPLEMENTARY HEALTH THERAPY:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5871310/

HorseMama Healing
HorseMama Healing

Foto: Kaja Wennich Photography