Hesteforståelse – sparring til dig og din hest

Føler du, at du og din hest nogle gange “taler forbi hinanden”?
Gør hesten ikke det du forventer?
Har du udfordringer i daglig håndtering, træning eller ridning, som du ikke har knækket “koden” til?

På blot 2 timer får du hjælp til at træde et skridt tilbage og se situationen med andre øjne. Du bliver bedre til at tolke din hests signaler og til at forstå dens adfærd. Og så bliver du bedre til at skifte tilstand, så du kan være den bedste partner for din hest. 

Det bliver 2 spændende timer, hvor jeg lover at du bliver fyldt op med viden og inspiration. 

Baseret på SMIL Horsemanship.


Hvorfor opstår “problemadfærd”?

Problemadfærd opstår typisk, når hesten oplever et pres, den ikke kan håndtere. Mange af de udfordringer jeg bliver præsenteret for skyldes:

  • hesten føler sig ikke hørt
  • hesten føler vi kommer for tæt på (mit space/dit space)
  • gamle traumer – fysiske såvel som psykiske
  • misforståelser i kommunikationen mellem menneske og hest
  • hesten reagerer på stress i mennesket
  • sygdom/skader/smerter (OBS: Jeg er ikke dyrlæge og opfordrer altid til at dyrlæge kontaktes ved mistanke om sygdom og skader!)


Book “Hesteforståelse – sparring til dig og din hest”

En mulighed for dig, der:

  • oplever udfordringer med din hest i forbindelse med daglig håndtering, trailerlæsning, ridning (det er ikke rideundervisning), træning m.m.
  • føler, at du ikke forstår din hests signaler og er usikker på om din hest forstår dig
  • har købt en hest og vil komme godt i gang

Besøget varer ca. 2 timer. Inden vi ses vil jeg meget gerne bede om navn, alder og køn på hesten, en kort beskrivelse af jeres udfordringer og gerne foto og/eller video.

Når vi ses, taler vi om hesten, din baggrund og de udfordringer i oplever. Jeg møder hesten, hvis jeg mener det er relevant tjekker jeg triggerpoints (kroppens “sladrehanke”), jeg ser dig håndtere hesten og om muligt ser jeg på hesten i den situation udfordringerne sker. Derefter gennemgår vi, hvad der skal til for at løse udfordringerne på en hensigtsmæssig måde. Du vil få en række øvelser, så du er klædt på at at komme videre.

Det er vigtigt for mig at du ved, at der IKKE et et quick fix ifm forståelses-/adfærds- og samarbejdsproblemer. Men denne sparring sender dig et godt skridt i den rigtige retning og du får konkrete anbefalinger og værktøjer til jeres videre rejse.

“Hesteforståelse – sparring til dig og din hest” er baseret på SMIL Horsemanship.

Det praktiske

Dette besøg tilbydes der hvor din hest er opstaldet og tilrettelægges efter de muligheder der er på stedet (ridebane, ridehus osv).

Det er dit (evt. forældres) ansvar, at tilladelse til undervisere udefra foreligger.

Aftalte besøg kan pga sygdom eller skader hos dig eller hesten aflyses indtil om morgenen kl. 8 på undervisningsdagen. Ved senere aflysning opkræves fuld betaling.

Betaling skal ske ifm besøget og kan ske kontant eller via MobilePay til 40431.

Jeg forbeholder mig ret til at stoppe besøget inden det er gennemført, hvis jeg kan se, at hesten er syg, skadet eller hvis det på anden vis er uforsvarligt at fortsætte. Hvis det afbrydes pga dette, opkræves fuld betaling.

Forespørg på "Hesteforståelse – sparring til dig og din hest"

Praktisk information:
Hesteforståelse – sparring til dig og din hest

OBS – Oplever du en adfærdsændring hos din hest, anbefaler jeg naturligvis, at du får undersøgt om et fysisk problem (smerter, skade, sygdom) kan være årsagen.