HorseMama Session

Med HorseMama Sessions ønsker jeg at hjælpe heste/ponyer og mennesker til en fælles forståelse, mere nærvær og mere fokus. Mit arbejde er baseret på intuition, videnskab, erfaring og respekt. I HorseMama Sessions arbejder vi sammen om at skabe et godt, harmonisk og balanceret hesteliv.

En session varer 1-1,5 time. Jeg kommer ud til jer. Vi starter med at tale om hesten/ponyen og din baggrund, jeres træning og om eventuelle udfordringer i forhold til adfærd, håndtering og træning. Hvis det er relevant for vores session, foretager jeg et hurtigt tjek af triggerpoints. Jeg observerer jer sammen i håndtering og evt. træning. Derefter gennemgår vi, hvad der skal til for at løse eventuelle udfordringer på en hensigtsmæssig måde og du vil få en række øvelser, så du er klædt på til at komme videre med håndtering og træning.

HorseMama Sessions er en fordel for dig, der fx:

  • har købt en hest/pony og vil komme godt i gang
  • oplever udfordringer med din hest i forbindelse med daglig håndtering, trailerlæsning, ridning (det er ikke rideundervisning), træning m.m.
  • har lyst til at få ny inspiration til jeres træning
  • føler, at du ikke forstår din hests signaler og er usikker på om din hest forstår dig

Du kan også vælge en HorseMama Session, hvis du overvejer at købe hest/pony og er usikker på om I er et match.

Pris for en HorseMama Session er 750 kr. inkl. moms. Dertil lægges kørsel.

Efterfølgende besøg indenfor 4 uger varer typisk mellem 45 og 60 minutter afhængig af indhold og hvor meget hesten eller ponyen magter.

Opfølgende HorseMama Sessions indenfor 4 uger koster 600 kr. inkl. moms pr. besøg. Kørsel tillægges.

Booker du fast forløb med en session en gang om måneden med minimum 3 sessions efter første besøg, koster disse kun 500 kr. inklusiv. moms pr. besøg. Kørsel tillægges. 

Husk, at der IKKE findes et quick fix ifm adfærdsproblemer. Jeres udfordringer er ikke løst med en enkelt session. Jeg anbefaler minimum 3 sessions med max. 4 ugers mellemrum. Der skal fokus og træning til. Og når du er i gang med sessions, er HorseMama med dig på rejsen.

Det praktiske

HorseMama sessions tilbydes der hvor din hest/pony er opstaldet og tilrettelægges efter de muligheder der er på stedet (ridebane, ridehus osv).

Det er dit (evt. forældres) ansvar, at tilladelse til undervisere udefra foreligger.

Jeg tilbyder sessions både på hverdage og i weekender.

Aftalte sessions kan pga sygdom eller skader hos dig eller hesten aflyses indtil om morgenen kl. 8 på undervisningsdagen. Ved senere aflysning opkræves fuld betaling.

Betaling skal ske ifm undervisningen og kan ske via MobilePay til 40431 (helst) eller alternativt kontant.

Jeg forbeholder mig ret til at aflyse en session efter den er startet, hvis jeg kan se, at hesten er syg, skadet eller hvis det på anden vis er uforsvarligt at fortsætte en session. Hvis undervisningen afbrydes pga dette, opkræves betaling stadig.

Forespørg på eller book HorseMama Session:

Special-tilbud for børn:

2 børn med enten en eller hver deres hest/pony kan deles om en session, så de undervises samtidigt og dermed deler prisen. De undervises udefra mit koncept SMIL Horsemanship. Kontakt mig for at booke en fælles session for børn.

OBS – Oplever du en pludselig adfærdsændring hos din hest, anbefaler jeg naturligvis, at du får undersøgt om et fysisk problem (smerter, skade, sygdom) kan være årsagen.