SMIL Horsemanship – undervisning

Ved hjælp af mit populære koncept SMIL Horsemanship hjælper jeg heste og mennesker til en fælles forståelse, mere nærvær og mere fokus. Du får værktøjer til at skabe bedre rammer for samvær, håndtering, træning og ridning. Du og din hest opnår mere ro og tryghed – og mindre frustration.

SMIL Horsemanship forløb

– 5 lærerige sessions fordelt over 2,5 måneder (prøvetime tilbydes)

På blot 5 timer (5 sessions á 1 times varighed) får du adgang til hele SMIL værktøjskassen, så du kan komme godt i gang eller videre med din hest.

Du får:

  • et indgående kendskab til SMIL Horsemanship
  • et indgående kendskab til hestens sprog, signaler og sanser
  • træning i den grundlæggende håndtering og det grundlæggende jordarbejde, som er afgørende for alt du laver med hesten
  • redskaber til at være den bedste version af dig selv, når du er sammen med din hest

Du får desuden et arbejdshæfte, så du efter forløbet kan vende tilbage til det du har lært.

Optimalt skal der gå ca. 2 uger mellem hver session – på den måde er der plads til refleksion og træning samtidig med, at læringen er frisk i hukommelsen.

SMIL forløb er for alle uanset alder, uanset om du er nybegynder, lidt øvet eller meget øvet – og uanset om du arbejder fra jorden, rider dressur, springer, er tur- eller distancerytter osv. Decideret rideundervisning indgår ikke i forløbet, men du får glæde af undervisningen i ridning.

Du skal selv have pony, hest eller part (husk at få ejers accept) og undervisningen foregår der hvor den er opstaldet. Første session er ren teori, men jeg vil gerne møde ponyen/hesten ved første session.

Se priser her.

Kontakt mig nu for at booke dit forløb.

Med SMIL når vi langt.

OBS!

Står du med svære adfærdsmæssige udfordringer, så book en adfærdsanalyse. Den varer ca. 1,5 timer og inkluderer også tjek af triggerpoints, da mange adfærdsudfordringer skyldes smerter.

Det praktiske

HorseMama sessions tilbydes der hvor din hest/pony er opstaldet og tilrettelægges efter de muligheder der er på stedet (ridebane, ridehus osv).

Det er dit (evt. forældres) ansvar, at tilladelse til undervisere udefra foreligger.

Jeg tilbyder sessions både på hverdage og i weekender.

Aftalte sessions kan pga sygdom eller skader hos dig eller hesten aflyses indtil om morgenen kl. 8 på undervisningsdagen. Ved senere aflysning opkræves fuld betaling.

Betaling for hele pakken skal ske ifm første session og kan ske via MobilePay til 40431 (helst) eller alternativt kontant.
Du kan se priserne her.

Jeg forbeholder mig ret til at aflyse en session efter den er startet, hvis jeg kan se, at hesten er syg, skadet eller hvis det på anden vis er uforsvarligt at fortsætte en session. Hvis undervisningen afbrydes pga dette, opkræves betaling stadig.

HorseMama hos Nyt Hesteliv 28.08.22

Forespørg på eller book SMIL forløb eller adfærdsanalyse:

OBS – Oplever du en pludselig adfærdsændring hos din hest skal du selvfølgelig booke dyrlægen først for at udelukke at skade eller sygdom er årsagen.