Velkommen til Bravehearts Verden

I Bravehearts Verden får børn og unge (og ponyforældre) – med SMIL Horsemanship – en sød, sjov og lærerig makker med på den rejse, som hestelivet er.

I 2019 mødte jeg en lille pige, som kom hen til mig og sagde: ”Jeg vil så gerne forstå min skolehest bedre”. Fra den dag vidste jeg, at jeg ville hjælpe børn og unge til at forstå heste bedre og udbrede viden om Harmonisk Horsemanship. 

Min veninde Mette havde tegnet en masse tegninger af min hest Braveheart – tegninger, som jeg bl.a. brugte til at illustrere artikler om Horsemanship og i min undervisning. 

I kombinationen opstod ideen til Bravehearts Verden og de skønne hestebøger for børn.

Bravehearts verden har fået sin egen hjemmeside. Se den her >>>


Braveheart flytter ind

I 2020 udkom bogen ”Braveheart flytter ind”, som handler om pigen Milla, hendes mor og unghesten Braveheart. Millas mor ved en masse om heste og Horsemanship, og sammen med Braveheart lærer hun Milla, hvad Horsemanship er, og hvordan man kan bruge det til at omgås hesten på en rar, harmonisk og sikker måde. 

I bogen forklares mit Horsemanship koncept SMIL og den giver børn (og ponyforældre) en masse nyttig viden. Den egner sig til højtlæsning ca. 5-8 år eller læs selv ca. 8-10 år.

Bogen kan købes her eller hos udvalgte forhandlere (se længere nede på siden).


Lær med Braveheart – SMIL Horsemanship

Mit horsemanship koncept for børn, SMIL, blev først introduceret i ovennævnte børnebog ”Braveheart flytter ind”. Interessen for at lære om horsemanship, baseret på SMIL, blev enorm – ikke kun hos de mindre børn. Også de lidt ældre børn og endda voksne, for eksempel ”ponyforældre”, ville vide mere.

Derfor har jeg skrevet endnu en bog om SMIL Horsemanship. Bogen indeholder en introduktion til horsemanship, viden om heste og ponyer samt opgaver, som giver både børn og voksne en god hesteforståelse samt viden om, hvordan de opnår en rar, harmonisk og sikker omgang med heste og ponyer. Dette både i daglig håndtering, i træning fra jorden og i ridning.

Den første del af bogen består af fagligt indhold, som kan læses op for de mindre børn eller læses selv af de lidt større børn og derefter danne baggrund for samtaler omkring heste og ponyer, deres adfærd, sprog og signaler, vores omgang med og håndtering af dem m.m. Dette suppleres med enkelte øvelser for at illustrere det faglige. Der er gode råd til håndtering af heste og ponyer. Husk, at det altid er vigtigt at bruge hjelm, sikkerhedsvest og den sunde fornuft.

Efter det faglige indhold er der en række opgaver, hvor børnene – eller forældre/undervisere – kan skrive og tegne svarene på spørgsmål og tænkte situationer. Jeg vil gerne opfordre til, at man selv finder på flere situationer, man kan tale om – evt. situationer børnene oplever i stalden, i undervisningen o.s.v.

Der er efterfølgende indsat en række blanke sider, så der er mulighed for at skrive egne noter eller tegne de oplevelser, børnene har haft med heste og ponyer eller andre ting, I taler om.

Sidst i bogen er der vejledende løsninger til øvelserne. I mange tilfælde er der flere svarmuligheder, hvilket er grunden til, at jeg kalder det vejledende løsninger. Jeg håber, at I vil hjælpe børnene til at se situationerne og opgaverne fra flere sider – ikke mindst fra hestenes og ponyernes.

Bogen er primært tiltænkt børn i aldersgruppen 8-12 år og kan læses selv af mange fra 10-11 års alderen. Yngre kan sagtens være med i følgeskab med voksne. I det hele taget opfordrer jeg til, at børn og forældre eller rideundervisere deltager i læsning og opgaveløsning sammen.

Bogen kan købes her

– – – – –

Rigtig god fornøjelse med Bravehearts Verden. 

Kram & SMIL

Camilla Jacobs 🤗💖

Bravehearts Verden
Braveheart flytter ind
Lær med Braveheart SMIL Horsemanship bogen
Hej Camilla,
Tusinde tak for at “Braveheart flytter ind” måtte flytte ind hos os.
Vi har allerede fået mange hyggelige stunder til at gå med at læse bogen sammen- ja for “Braveheart flytter ind” kan sagtens læses igen og igen!
Ikke mindst har bogen givet anledning til nogle super gode snakke i stalden om hvad det der “horsemanship” egentlig er.
En fantastisk velskrevet bog i øjenhøjde med børnene og med nogle lige så fantastiske og fængende illustrationer.
Vi glæder os til en efterfølger..
Knus fra Megan, Benjamin, Marius og co.

Camilla Jacobs har skrevet en skøn lille bog om hesten Braveheart, der måske kan hjælpe nye ryttere og deres forældre lidt ind i hestens forunderlige univers og lære lidt om helt basale ting i omgang med heste og dets væsen🦄🙏🦄

Denne fantastiske børnebog, er simpelthen genial🐴🤩👌🏼
Vil du lærer dine børn at omgås heste? Så er denne bog virkelig at anbefale.🍀👌🏼😍
Og hvis du selv skulle få lyst at læse den, er jeg sikker på du også får noget ud af den💁🏼‍♀️🌟🍀🐴
Horsemanship når det er bedst🌟👌🏼🐴🍀
Så flyttede Braveheart også ind hos os, og med stor succes 😍
I går aftes klemte Maddox og jeg os sammen i hans seng for at læse den super velskrevne og flot illustrerede bog “Braveheart flytter ind”. Børnebogen beskriver hvad horsemanship er og hvordan man på smukkeste vis kan omgåes heste på en rar, harmonisk og sikker måde.
Vi drønhyggede og kunne slet ikke få nok 🤓 Det ene kapitel tog det andet indtil han pludselig sov i min favn 🥰 Såååå hyggeligt! 5 🌟🌟🌟🌟🌟 og de varmeste anbefalinger fra os!
“Braveheart flytter ind” er skrevet af søde Camilla Jacobs som også er indehaver af

HorseMama ApS
Illustrationerne er sååå søde og lavet at Mette Winther Sørensen
LÆR DIT BARN AT OMGÅS HESTE
Da jeg for et par uger siden var ude og holde foredrag, mødte jeg Camilla Jacobs – HorseMama ApS, som har skrevet børnebogen “Braveheart flytter ind.” Camilla gav mig et eksemplar af bogen, og jeg er vild med den.
Bogen handler om horsemanship og hvordan man kan bruge det til at omgås hesten på en rar, sikker og harmonisk måde. Perfekt gave til dit barn, hvis han/hun er ny i hesteverdenen. Så vigtigt, at vi lærer vores børn om hestens signaler og adfærd.

Tilbud til rideskoler

Jeg tilbyder mængderabat til rideskoler og butikker, der bestiller mere end 5 eksemplarer af bøgerne. Kontakt mig for nærmere information.

Forhandlere

Braveheart flytter ind kan også købes her:

Hos Stald Pilegaard

I cafeen hos Nyt Hesteliv

Hos Letridning Shop

Hos Ponypiger.dk

I gårdbutikken hos Mosedamgaard – Lejrvej 2, 3500 Værløse.

Lær med Braveheart – SMIL Horsemanship kan også købes hos:

Hos Letridning Shop

Hos Stald Pilegaard

Kunne du tænke dig at forhandle bogen, så ring til mig på 30360306 eller skriv via kontakt-siden.

Hestebog Hestebøger Horsemanship for børn