HorseMama hestemassage – øvebehandlinger

Forbedring af velvære og præstation med HorseMama hestemassage.

Jeg er under uddannelse til Certificeret Hestemassør by Horsemovement og som en del af uddannelsen skal jeg gennemføre 100 behandlinger. Jeg har gennemført mange behandlinger, men mangler stadig nogle.

I løbet af anden halvdel af uddannelsen i sommeren og sensommeren 2021 kan du booke behandlinger til specialpris.

I juni og juli 2021 koster en behandling kun 300 kr. inkl. moms og kørsel i følgende kommuner: Odsherred, Holbæk, Lejre, Roskilde, Frederikssund og Egedal. (Yderligere kørsel takseres efter statens takst) pr. behandling. Du kan booke op til 3 behandlinger til denne pris i perioden.

En behandling varer typisk 1,5-2 timer – det afhænger af, hvad jeg finder. Efter behandlingen får du en feedback fra mig.

Om behandlingen:

En Horsemovement hestemassør har fokus på hele ekvipagen og arbejder med både dybdegående massage og sportsmassage af heste og ponyer. Jeg gør endvidere brug af min omfattende viden om og erfaring med hesteforståelse og -kommunikation. Du får således en holistisk behandling af din hest/pony.

Når jeg behandler din hest/pony, arbejder jeg på dens muskulatur, såkaldte triggerpoints samt fascier, med det formål at løsne spændinger, og derigennem opnå bedre præstation og velvære for hesten/ponyen.

Du kan læse mere om behandling her og booke via kontaktsiden